Menu

IMPRÆGNERING – SPRAY

Zebla imprægnering – spray

UDEN PARFUME – ALLERGY CERTIFIED

Bliv vandafvisende med Zebla Imprægneringsspray

Zebla Imprægneringsspray er udviklet uden parfume, og anvendes til effektiv, lugtfri imprægnering af sko, støvler og tekstiler samt til sofaen, stole bilsæder mv.

Zebla imprægnering anbefales også til åndbare materialer, som Gore-Tex® og tilsvarende materialer.

Alle tekstiler, der er fremstillet til at være vandtætte og vandafvisende, uanset om der er tale om sko eller tøj, vil med tiden miste deres evne til at afvise vand og lignende. I sådanne tilfælde kan du være nødsaget til at købe nyt, men du kan også selv gøre noget aktivt, for at forlænge sko og tøjs holdbarhed og ikke mindst den vand og smudsafvisende evne.

Zebla Imprægneringsspray er en spray udviklet til at skabe eller genskabe vandtætheden i fodtøj og andre tekstiler, som jakker, regntøj og lignende. Vores imprægneringsspray er udviklet med en lang række af bestemte indholdsstoffer, som alle tilsammen er med til at sikre, at både sko og tekstiler er vand og smudsafvisende i længere tid.

Udover at anvende imprægneringsspray til tøj og sko, der er fremstillet til at være vandafvisende, og hvor denne evne blot skal genskabes eller bibeholdes, kan du også opnå store fordele ved at benytte imprægneringsspray på sko og tøj, der måske ikke nødvendigvis er fremstillet til at være vandafvisende.

Eksempelvis kan du med fordel anvende imprægneringsspray på sneakers og støvler. Imprægnering af sådanne stykker fodtøj, vil være med til at forlænge fodtøjets levetid, da imprægneringen er med til at beskytte fodtøjet mod vind og vejr – og ligeledes gør det samme sig gældende med eksempelvis en vindjakke og lignende.

Ved at anvende Zebla Imprægneringsspray opnås en vandafvisende og smudsafvisende egenskab, samtidig med at materialets åndbare og smidige egenskaber bevares. Dette betyder at tøj og sko beskyttes mod både skidt, vand og hvad det ellers måtte blive udsat for i det daglige. Du skal dog ikke være bekymret for, om tøj og fodtøj også vil bibeholde dets oprindelige egenskaber, da dette uden tvivl vil være tilfældet – du tilføjer således blot yderligere en egenskab til dit tøj og fodtøj, og er samtidig med til at forlænge dets levetid betydeligt.

Zebla Imprægneringsspray er fri for flourforbindelse og er uden drivhusgasser, hvilket betyder at produktet både er miljøvenligt og samtidig ikke er skadeligt for ozonlaget.

Fri for tilsætningsstoffer!

  • Fri for parabener
  • Fri for flourforbindelse
  • Fri for methylisothiazolinone (MI)
  • Dansk produceret

Dine fordele

  • Zebla Imprægneringsspray er lugtfri og skaber eller genskaber imprægneringen i fodtøj og tekstiler.
  • Særdeles effektiv på grund af den særlige sammensætning af indholdsstoffer, der samtidig er skånsomme over for miljøet.
  • Giver fodtøj og andre tekstiler en vandafvisende og smudsafvisende overflade.

 

Let at bruge

Zebla Imprægneringsspray er meget let at bruge. På fodtøj fjernes mest muligt snavs med en stiv børste, før påføring af imprægneringsspray. Zebla Imprægneringsspray påføres i et jævnt lag over hele den ønskede overflade. Lad herefter produktet tørre. For optimal effekt gentages behandlingen.

Lad tøjet eller fodtøjet tørre mindst 12 timer for at opnå den bedste virkning. Produktet leveres i genanvendeligt materiale, og al forsendelsesemballage er fremstillet af genbrugskarton.

Hvad siger kunderne? 

Test: Zebla Imprægnering til vask og spray 

“Zebla Imprægnering er utrolig nem at bruge, både den til vask og i spray.
Det lugter ikke som nogle andre produkter godt kan gøre, og så er det os godt at vide, at det ikke er fyldt med skadelig stoffer.
Søger man et produkt til at vedligeholde sit åndbare tøj, er dette et godt valg.”.

Kenneth Jensen
feltet.dk/nyheder/test_zebla_
impraegnering_til_vask_og_spray/

Test: Zebla Imprægneringsspray 

“Zebla har med Deres Imprægneringsspray igen skabt et produkt der er utrolig let at bruge
og som har den lovede effekt, de sko og støvler jeg har imprægneret har haft en fin vandtæthed
og vandet preller nemmere og hurtigere af overfladen.
Som ekstra bonus kan Zebla Imprægneringsspray bruges til BÅDE tøj og sko– men til tøj og tekstiler
ville jeg kun bruge den som supplement og/eller spot-behandling sammen med Zebla Imprægnering til vask –
eksempelvis på særligt udsatte steder, istedet for at skule genimprægnere hele jakken, bukserne eller lignende.
I cykel øjemed er Zebla Imprægneringsspray helt oplagt til brug sammen med sko-overtræk eller vinter-cykelskoene der ofte med med Gore-Tex”.

Noel Christensen
cykelstart.dk/test-zebla-impraegneringsspray/

Annette Fredskov

Jeg vasker mit løbetøj i Zebla Sportsvask, og selv mit gamle løbetøj, som jeg har svedt i 100 gange, dufter dejligt – også efter 2 km. Efter jeg er begyndt at bruge Zebla Lugtfjerner til fodtøj er der velduftende i vores bryggers. Jeg sprayer hele familiens fodtøj med Zebla og vi har ingen lugtgener mere.

AnnetteFredskov.dk

Skriv et svar