Menu

LUGTFJERNER

Zebla lugtfjerner

Lugt kan være en stor gene, men ofte er lugt også svært at komme uden om, også i tøj, tasker og handsker. Vi kan derfor tilbyde Zebla Lugtfjerner både til tøj, sko, tasker, handsker m.m.

Vores lugtfjerner er fremstillet, således at den kan benyttes i og på alle typer tekstiler, og kan dermed let benyttes både i forskellige typer tøj, men også i handsker, huer, tasker og hvor der ellers måtte være behov for brug af lugtfjerner, til at fjerne ubehagelig lugt – eksempelvis i en sportstaske, madrasser, sofaer og lignende.

 

Få friske sko med Zebla Lugtfjerner

Zebla Lugtfjerner er ugiftigt og biologisk nedbrydeligt og består af vand, mikroorganismer, enzymer, anioniske tensider (rensende stoffer) og mint-parfume. Produktet er helt ufarligt at bruge og er ikke brandbart.

Zebla Lugtfjerner er fri for fluorforbindelse og uden drivgasser og MI, hvilket betyder at produktet er miljøvenligt og ikke skader ozonlaget – som det også gør sig gældende med vores andre produkter.

Ofte opstår lugt i tøj, sko og andre tekstiler på grund af organisk syre. Den organiske syre er som oftest svær helt at slippe af med – og dermed vil det naturligvis også være svært, at slippe af med de lugtgener den organiske syre medfører.

Det har Zebla skabt en løsning på. Med Zebla Lugtfjerner til tøj, tasker, handsker og andre tekstiler, kan du nemt løse problemet med lugtgener, da produktets indhold af enzymer og rensende mikroorganismer, er med til at sikre, at produktet nemt og effektivt går ind i tekstiler, neutraliserer og fjerner den organiske syre, og dermed fjerner lugt i tekstilerne.

Man opnår du således følgende fordele, når man bruger Zebla Lugtfjerner til sine handsker, tøj, sko, sandaler og andre tekstiler.

 

Dine fordele

  • Zebla Lugtfjerner fjerner og neutraliserer effektivt den organiske syre, der er årsag til lugten, således at tøj, fodtøj og andre tekstiler igen fremstår friske og rene.
  • Zebla Lugtfjerner er et effektivt produkt, hvilket skyldes indholdet af enzymer og rensende mikroorganismer i produktet – og så er produktet samtidig skånsomt over for miljøet.
  • Zebla Lugtfjerner er fremstillet således at det kan benyttes både som lugtfjerner til sko, tøj, støvler, tasker, handsker, huer og hjelme – samt til et bredt udvalg af andre tekstiler.

Fri for tilsætningsstoffer!

  • Fri for parabener
  • Fri for flourforbindelse
  • Fri for methylisothiazolinone (MI)
  • Dansk produceret

Let at bruge

Zebla Lugtfjerner er meget let at bruge. Alt du skal gøre er at sprøjte 4-5 sprøjt i hver sko, støvle, handske, taske, i hvert stykke tøj eller andre tekstiler. Drejer det sig om sko og støvler, kan man med fordel også give sålen 4-5 sprøjt, såfremt den kan tages op.

Sæt herefter sko, taske, handsker, tøj eller andet tekstil til tørring. Efter tørring er sko, tøj, handsker og lignende igen lugtfrit og klar til brug. Ved behov kan du gentage behandlingen.

Vejledende rækker en flaske Zebla Lugtfjerner til behandling af ca. 100 par sko.

Produktet er produceret i Danmark og leveres i genanvendeligt materiale. Al forsendelsesemballage er desuden fremstillet af genbrugskarton.

Lugtfjerneren kan kombineres med vores sneakers cleaner for at sikre en ren og lugtfri sko. Ønsker du at skoene skal holde sig rene i længere tid, så prøv vores imprægnering for en sikret ren sko.

Hvad siger kunderne? 

Test: lugtfjerner 

“Det, der står helt klart for mig, at Zebla
Lugtfjerner til sko gør en stor forskel for mig.
Specielt i de varme perioder, hvor jeg ynder at have bare tæer i mine
løbesko. Det gør, at skoene kommer til at lugte ret fælt.
Her har Zebla Lugtfjerner givet nyt liv til mine sko, så det er superfedt”.

Michael Strøm
michaeltri.dk/

Test: Zebla Lugtfjerner

Zebla Lugtfjerner er et super effektiv produkt som alle bør have stående, da den jo faktisk kan redde et par sko man ellers ikke længere vil være bekendt at have på grundet lugtgener.
I forhold til sportssko er den også helt eminent, da den udskifter den sure lugt med en let parfumeret duft der er ganske behagelig.
At den så samtidig er ufarlig for både dyr og mennesker, og biologisk nedbrydelig – er til endnu et par plusser i bogen.

Zebla oplyser at sprayflasken med 100 ml rækker til ca. 100 par sko –
med en vejledende pris på 85- er det under 1,- pr. par, det er altså billigt!

Noel Christensen
cykelstart.dk/test-zebla-lugtfjerner/

Udtalelse af Kasper Klostergaard

Jeg er meget imponeret over Zebla Lugtfjerner! Det er et super produkt. Ofte lugter cykelskoene ikke særlig godt efter mange timers træning i alt slags vejr, men Zebla Lugtfjerner eliminerer ganske enkelt lugten i skoene. Jeg har også prøvet Zebla Lugtfjerner i hjelmen, og her virker det også og fjerner al lugt

Kasper Klostergaard
Rytter
Team Riwal Cycling