review

Anmeldelse af: Michael Strøm

Jeg har gennem den seneste periode brugt Zebla Lugtfjerner og Zebla Sportsvask. Det der står helt klart for mig er, at Zebla Lugtfjerner til skoene gør en stor forskel for mig. Specielt i de varme perioder, hvor jeg ynder at gå i bare tæer i både mine løbesko og hvis jeg ikke er ude at løbe. Det gør at skoene kommer til at lugte ret fælt. Her har Zebla lugtfjerner gået ind og givet nyt liv til mine sko, så det er super fedt. Ligeledes har jeg benyttet Zebla Sportsvask, både til de store mængder af beskidt træningstøj jeg producere gennem min Ironman træning, men også til mit normale tøj. Om det er bedre end andre mærker skal jeg ikke kunne sige, men tøjet er rent og lugtfrit, så det må betyde at det virker som det skal.

Venlig hilsen
Michael Strøm
Triatlet

Michaeltri.dk