Zebla produkter

Grejguide.dk

Testet af Christian Gammelgaard Olesen

Jeg har haft to produkter fra Zebla til test. Det første er et vaskemiddel til sportstøj – Zebla Sportsvask som er et såkaldt lugtneutraliserende vaskemiddel.

De fleste der dyrker sport hvor man kommer til at svede, har prøvet at et stykke sportstøj som er blevet brugt mange gange, er kommet til at lugte skummelt, måske ikke efter det er blevet vasket, men så snart man tager tøjet på igen, så kommer lugten tilbage på utrolig kort tid. Ofte har jeg brugt Rodalon til at tage lugten, og det virker super, men det er lidt noget bøvl.

Jeg har testet Zebla sportsvask på bl.a. en ret ny Haglöfs fleecetrøje, som af en eller anden årsag er konstrueret med noget stof under ærmerne, der er super god til at huse bakterier, og derfor kommer til at lugte på ingen tid. ”Ingen tid” er i denne sammenhæng 2-3 dage hvis den er vasket i Rodalon ellers kun en enkelt dag. Hvilket er lidt kort tid for en fleecetrøje synes jeg. Jeg prøvede vaskemidlet, og i bund og grund virker det til at have samme effekt som Rdalon, hvilket er ret positivt. Det tager lidt længere tid før trøjen bliver skummel i lugten 😀

Lugtfjerneren til sko har jeg testet på mine cykelsko. Sådan nogle cykelsko der har kørt lidt blandet i regn, intervaller med massere af sved, de kan godt gå hen og få en lidt skummel lugt.

Jeg prøvede at sprøjte lugtfjerneren i den ene, og så se hvad det gjorde ved lugten. Det startede lidt som en blomsterduft, og det fortsatte det faktisk som selvom jeg har brugt skoene en del gange siden. Så det virker, ingen tvivl om det.

Prisen på vaskemidlet er 89 kr. Hvilket giver ca. 9kr. Pr. Vask, hvilket er lidt over hvad min vanlige vaskemiddel koster, også lidt over hvad Rodalon koster, men der er lidt mindre bøvl ved det, dog kunne prisen godt bliver skruet lidt ned.

Prisen på lugtfjerneren er 80 kr. Og her er vi ude i et produkt som sjældent bliver brugt, da skoene jo ikke kommer til at lugte hver gang de er blevet brugt. Så prisen er ikke helt så vigtig en spiller.

Pris: 89,- for vaskemiddel
Pris: 80,- for lugtfjerner

Det bedste: Det virker, og er let at bruge
Det værste: Prisen

Målgruppe: Sportsudøvere der gerne vil gøre det let at få tøjet rent, og skoene ikke lugter alt for fælt.
Overordnet: Godt produkt, men ikke en lav pris.
http://www.grejguide.dk/site/Test-og-anmeldelser/zebla-sportvask-og-lugtfjerner.html

This post is also available in: fi no sv