Menu

IMPRÆGNERING – TIL VASK

Zebla imprægnering til vask

UDEN PARFUME – ALLERGY CERTIFIED

Få vandtæthed med Zebla Imprægnering til vask

Zebla Imprægnering til vask er et effektivt middel, fremstillet til lugtfri imprægnering af tekstiler og anbefales samtidig til åndbare materialer som Gore-Tex® og lignende.

Zebla Imprægnering skaber og genskaber vandtætheden i tøjet, ved vask, og der opnås en vand- og smudsafvisende effekt, samtidig med at materialets åndbare og smidige egenskaber bevares.

Både tøj, der er fremstillet til at være vandafvisende, såvel som tøj, der ikke er, kan have godt af en imprægnering, for at forlænge holdbarheden.

Vind og vejr, er i høj grad med til at slide på tøjet, særligt når det udsættes for vådt vejr, rusk og smuds. Sådan et slid er helt naturligt med til at nedsætte tøjets levetid, hvilket ikke er at foretrække – men levetiden kan forlænges med imprægnering til vask.

Ofte er det vores overtøj, der er mest udsat for vind og vejr, og det kan derfor være en stor fordel at give dette en imprægnering. Meget overtøj er fremstillet til at være både vandafvisende og smudsafvisende, blandt andet fordi producenterne ved, at det tærer hårdt på tøjet, når det bliver båret i al slags vejr – og så skal det naturligvis også kunne holde dig tør og varm.

Med tiden vil tøj, der er fremstillet til at være vand- og smudsafvisende, dog miste disse egenskaber – særligt når det bliver vasket. Det kan derfor være en fordel at imprægnere sit tøj løbende, for at bibeholde eller genskabe de vand- og smudsafvisende egenskaber.

Ligeledes kan du også drage stor fordel af at imprægnere tøj, der måske ikke er fremstillet til at være vandafvisende, men som du alligevel ønsker, skal have denne egenskab. Det kan eksempelvis dreje sig om en vindjakke eller andet overtøj, du ønsker skal kunne holde sig vandafvisende i vådt vejr – og som man samtidig ønsker at forlænge holdbarheden på.

Med Zebla imprægnering til vask har vi gjort det let for dig at imprægnere dit tøj. Alt du skal gøre er at komme tøjet i vaskemaskinen, sammen med Zebla Imprægnering til vask i skyllemiddelskuffen og dit almindelige vaskemiddel. Man kan således meget nemt, både imprægnere og vaske tøj på én gang. Vi anbefaler at man max. Kommer 2 stykker tøj i maskinen når det skal imprægneres, dette for at sikre at man få den mest optimale imprægnering. Zebla Imprægnering til vask skal tilsættes i skyllemiddelskuffen.

Vi tilbyder også imprægnering af sko som er på spray og lige så let at anvende.

Fri for tilsætningsstoffer!

  • Fri for parabener
  • Fri for flourforbindelse
  • Fri for methylisothiazolinone (MI)
  • Danskproduceret

Dine fordele

  • Zebla Imprægnering til vask er lugtfri og skaber eller genskaber imprægneringen i tøjet.
  • Særdeles effektiv på grund af den særlige sammensætning af indholdsstoffer, der samtidig er skånsomme over for miljøet.
  • Giver vandafvisende og smudsafvisende effekt.

Let at bruge

Zebla Imprægnering til vask er meget let at bruge. Dosér 40/50 ml pr. kg tørt tøj. Vask tøjet som normalt, og tilsæt blot Zebla Imprægnering til vask i skyllemiddelskuffen, så er det hele klaret i én arbejdsgang.

Tøjet skal være helt tørt, inden det anvendes, men du kan uden problemer benytte dig af tørretumbler – du bør dog altid følge vaskeanvisningen for tekstilet. Efter 4-6 vaske bør du genimprægnere dit tøj.

Produktet kan eventuelt kombineres med Zebla Imprægneringsspray, på udsatte områder. Produktet leveres i genanvendeligt materiale, og al forsendelsesemballage er fremstillet af genbrugskarton.

Hvad siger kunderne? 

Test af Zebla  Imprægneringsvask

” Jeg har testet Zebla Imprægneringsvask på alt fra en Northface jakke til børnenes overtøj og der skabes en fin vandafvisende overflade som også virker en smule mere smudsafvisende.
Det er utrolig nemt at bruge, da man blot kan tilsætte imprægnerings væsken til den normale vask – det gør arbejdsgangen meget nemmere og ikke mindst hurtigere.
Produktet virker glimrende, har den lovede effekt og prismæssigt ligger det også i den fornuftige ende – at det så samtidigt er et lugtfrit produkt der er fri for en række tilsætningsstoffer er jo blot et kæmpe plus, da det så kan bruges til og af hele familien”.

Noel Christensen
http://www.cykelstart.dk/test-zebla-impraegneringsvask/

Test: Zebla Imprægnering til vask og spray 

“Zebla Imprægnering er utrolig nem at bruge, både den til vask og i spray.
Det lugter ikke som nogle andre produkter godt kan gøre, og så er det os godt at vide, at det ikke er fyldt med skadelig stoffer.
Søger man et produkt til at vedligeholde sit åndbare tøj, er dette et godt valg.”.

Kenneth Jensen
feltet.dk/nyheder/test_zebla_
impraegnering_til_vask_og_spray/

Annette Fredskov

Jeg vasker mit løbetøj i Zebla Sportsvask, og selv mit gamle løbetøj, som jeg har svedt i 100 gange, dufter dejligt – også efter 2 km. Efter jeg er begyndt at bruge Zebla Lugtfjerner til fodtøj er der velduftende i vores bryggers. Jeg sprayer hele familiens fodtøj med Zebla og vi har ingen lugtgener mere.

AnnetteFredskov.dk