Menu

SNEAKERS CLEANER

Zebla Sneakers cleaner

Sørger for den bedste behandling.

Brugsanvisning

 • Dyp børste eller svamp i en skål med vand – skal blot være fugtig.
 • Kom Zebla Sneakers Cleaner på børste/svamp.
 • Dyp børste eller svamp i en skål med vand – skal blot være fugtig.
 • Skrub skoene så det skaber en skummenede effekt.
 • Tør af med klud eller håndklæde.
 • Lad sko/støvler lufttørre – gentag trin 1-5 hvis nødvendigt.

Når vi køber nyt, uanset om det er tøj, sko eller lignende, har vi alle et naturligt ønske om, at det skal holde så længe som overhovedet muligt. Dette afhænger naturligvis meget af, hvordan og hvor meget det benyttes, men i lige så høj grad, har det også stor betydning for levetiden, at vi sørger for at behandle det på bedst mulig vis, uanset hvad det drejer sig om.

Ønsker du at sikre dit tøj og dine sko en længere levetid, og at det samtidig tager sig bedst muligt ud, er det således vigtigt, at du giver dit tøj og fodtøj den rette behandling, der på bedste vis plejer, passer på og sikrer at det tager sig flot ud i længere tid. Med Zebla sneakers cleaner, bliver dine sneakers ikke kun rene, men du sikrer samtidig at de holder længere. Kombiner vores sneakers cleaner med vores imprægnering som efterbehandling, så holder de sig renere i længere tid.

Vores sneakers cleaner kan kombineres med vores lugtfjerner så du sikre dig en ren og lugtfri sko.

Fri for tilsætningsstoffer!

 • Fri for parabener
 • Fri for flourforbindelse
 • Fri for methylisothiazolinone (MI)
 • Danskproduceret

Vores sneakers cleaner er, som alle vores andre produkter, miljøvenlig og samtidig er den fuldstændig fri for tilsætningsstoffer som parabener, fluorforbindelse og methylisothiazolinone (MI) – og så er den danskproduceret.

Vores sneakers cleaner er super let at anvende, og i de fleste tilfælde er en enkelt behandling nok til at få dine sneakers til igen at se ud som var de nye.

Alt du skal bruge er vand, en børste eller svamp samt sneakers cleaner og en klud til at tørre med – og naturligvis et par beskidte sneakers. Start med at gøre børsten eller svampen let fugtig, påfør herefter sneakers cleaner til børsten eller svampen, og begynd lige så stille, at skrubbe skoene så det skummer, tør af og du vil straks se resultater.

Som det også gør sig gældende med mange andre sæber, opnår du først de bedste resultater, og dermed den bedste rengøring, når produktet får lov til at skumme op, mens du anvender det. Dette skyldes at de aktive og rengørende stoffer i et sæbeprodukt først rigtigt begynder at virke aktivt, når sæben skummer op.

Det er derfor vigtigt at den børste eller svamp du benytter til rengøringen af dine sneakers, er let fugtig, før du påfører sneakers cleaner og påbegynder rengøringen, da vandet er med til at aktivere de aktive stoffer, der får sneakers cleaner til at skumme op og dermed rengøre skoene.

Der skal blot helt lette, skurrende bevægelser til, for at få sæben til at skumme op, og dermed begynde at virke, og du slipper således for at stå og skrubbe længe på dine sneakers, for at gøre dem rene. Den lette rengøring med sneakers cleaner er samtidig med til, i højere grad end andre rengøringsmetoder, at sikre at dine sneakers holder længere, da andre metoder, hvor du eksempelvis skal skrubbe hårdt og længe, for at få skoene rene, ofte vil lede til stort slid på dine sko. Det er altså muligt at skoene bliver rene, men du risikerer samtidig at nedsætte levetiden for dine sko, på samme tid.

Når du er færdig med at rengøre dine sko, tørrer du blot den overskydende sneakers cleaner af med en klud, lad skoene lufttørre, og dine sko vil nu være helt rene og klar til brug igen.

Man kan, for at beskytte fodtøjet endnu mere, med fordel bruge Zebla imprægneringsspray for at lægge en vand og smudsafvisende hinde som gør det meget lettere at gøre fortøjet rent.

Hvorfor ikke bare vaske sine sko i vaskemaskinen?

 1. For det første har tromlen i vaskemaskinen ikke godt af det og kan i værste fald blive lidt skæv.
 2. Producenterne giver højest sandsynlig ikke garanti hvis man har vasket skoene i maskinen.
 3. Sålens kerne kan med stor risiko blive porøs eller hård ved maskinvask og derfor kan man, i værste tilfælde risikerer, at man nedsætter effekten af sålens støddæmpning kraftigt.

Hvad siger kunderne? 

Team Riwal Cycling

“Vi har gennem foråret prøvet Zebla Sportsvask. Ikke alene vasker Zebla Sportsvask rent, det fjerner også al lugt i tøjet. Et problem vi ofte står med, når vi vasker alle rytternes tøj sammen. Derudover brugte vi Zebla Sportsvask i Normandiet Rundt. Her er der store krav til vaskemidlet, da rytterne stort set hver dag kører i alt fra solskin til snevejr. Her fejlede Zebla ikke. Tøjet var rent og lugtfrit hver dag.”

riwalcyclingteam.dk/velkommen

Cykelstart.dk 

Døjer man med sports eller arbejdstøj der, selv efter vask, lugter grimt og ikke rigtig vil slippe lugten – så kunne Zebla Sportsvask nemt være løsningen på problemer. Zebla Sportsvask formår at fjerne lugten og ikke bare skjule den, samtidig med at tøjet naturligvis efterlades både blødt og rent. Produktet er nemt at bruge, da det doseres som alm. vaskepulver og eneste anke er vel egentlig prisen – 8,9 kr. pr. vask ved normal dosering, når først man oplever hvad produktet kan, synes jeg dog prisen er absolut rimelig.

cykelstart.dk/test-zebla-sportsvask/

Annette Fredskov

Jeg vasker mit løbetøj i Zebla Sportsvask, og selv mit gamle løbetøj, som jeg har svedt i 100 gange, dufter dejligt – også efter 2 km. Efter jeg er begyndt at bruge Zebla Lugtfjerner til fodtøj er der velduftende i vores bryggers. Jeg sprayer hele familiens fodtøj med Zebla og vi har ingen lugtgener mere.

AnnetteFredskov.dk