Menu

Zebla Harpiksrens

DKK50,00 inkl. moms

Zebla Harpiksrens er specielt udviklet til nemt og effektivt at fjerne den klæbrige harpiks på tøjet, ovenikøbet på en skønsom og miljørigtig måde.

Zebla Harpiksrens er meget let at bruge. Spray på tøjet der hvor der er harpiks og lad det virke i minimum 30-60 minutter, gerne længere ved meget harpiks, vask derefter tøjet som vanligt. Ved megen harpiks kan gentagne behandlinger være nødvendige.

300 ml

Kategori(er):

Zebla Harpiksrens er specielt udviklet til nemt og effektivt at fjerne den klæbrige harpiks på tøjet, ovenikøbet på en skønsom og miljørigtig måde. Særligt udviklet til, at fjerne harpikspletter på tøjet uden at ødelægge tøjets farve eller tryk.

Zebla harpiksrens har flere anvendelses  muligheder udover at fjerne harpiks på tøjet, det kan også bruges på mål gulve og bolde ect. Særdeles effektiv på grund af den særlige sammensætning af indholdsstoffer, der samtidig er skånsomme over for miljøet. Produktet leveres i genanvendeligt materiale, og al forsendelsesemballage er fremstillet af genbrugskarton.

Dansk produceret – UDEN PARFUME

Fri for fluorforbindelse 

Parabenfri 

Uden drivgasser 

Fri for methylisothiazolinone (MI)